Daar Hou Ik U Aan 24 jan 2018: ITH Nog steeds donkere wolken boven Honswijk

Daar Hou Ik U Aan 25 January 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik U...

Nog steeds donkere wolken boven Honswijk: Dit beeld werd bevestigd door de hoofdgast van deze uitzending, de heer Gerard Zandbergen, fractievoorzitter van Inwonerspartij Toekomst Houten (ITH). In deze reguliere uitzending praten we met hem over de actualiteit van de Houtense politiek. De verkiezingen die over 2 maanden plaatsvinden vormen een rode draad in de gespreksonderwerpen.
Op basis van het verkiezingsprogramma gaat het onder meer over wonen (in de toekomst zeker geen hoogbouw), sociale zorg en armoedebestrijding (voedselbank) en duurzaamheid (onderzoek draagvlak draairegime windmolens). Maar ook de participatie(verordening) staat hoog op de verkiezingsagenda. Volgens de heer Zandbergen wordt zijn partij straks de grootste in de gemeenteraad van Houten.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-eerste-uur-24-januari-2018/

In het 2e uur is Mark Honkoop te gast. Mark is sinds een paar maanden commissielid bij ITH en staat op plek 6 van de kieslijst. Gerelateerd aan zijn werk bij de NS verteld hij over zijn ideeën over de veiligheid van Houten. Cameratoezicht is daarbij een van de thema’s. Levendig vertelt hij over zijn ambities op het politieke vlak.
Tijdens de uitzending wordt de heer Zanbergen verrast met de melodie “Sandhills”.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-tweede-uur-24-januari-2018/


Presentatie: Martin Monkel en Jon Nellestijn
Techniek: Cees Sloot
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love