Daar Hou Ik U Aan 23 mei 2018: Gasten waren Paul Steehouwer (ITH) en Wytze Bezemer (Stichting SIA, Samen in Actie)

Daar Hou Ik U Aan 23 May 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik U...

Het eerste uur was Paul Steehouwer aan het woord. ITH is één der drie winnende partijen na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart, maar is toch buitengesloten bij de collegevorming. Hierover is ITH uiteraard ontstemd. Paul moest toch ook nog even ingaan op zijn overstap vorig jaar van D66 naar ITH. Het gevolg was een erg moeilijke tijd.

Vanuit zijn functie, beleidsmedewerker sociaal domein bij een andere gemeente dan Houten, heeft hij veel voeling met de sociale aspecten. ITH kan volgens hem niet in de traditionele indeling rechts, links en midden worden geplaatst:  het is immers een brede inwonerspartij met diverse thema’s.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-eerste-uur-23-mei-2018/

 

Het tweede uur kwam Wytze Bezemer erbij. Vanuit de stichting SIA, Samen in Actie, probeert hij hulpaanbieders te koppelen aan hulpvragers, clichéwijs: jongeren aan ouderen in de vorm van allerlei projecten. Genoemd werden een straatvoetbaltoernooi, maar vooral tuin- en ander kluswerk. Oorspronkelijk vanuit Christelijke signatuur. Zie ook de op facebook de ‘sameninactie’ pagina.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-tweede-uur-23-mei-2018/

Presentatie door Frans van Heerden en Bram Bosshardt, techniek Cees Sloot
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love