Daar Hou Ik U Aan 20-6-2018: het karakter van Houten zal de komende jaren veranderen

Daar Hou Ik U Aan 20 June 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik U...

“Het karakter van Houten zal de komende jaren veranderen”
Bij afwezigheid van fractievoorzitter Wayne Wilson vormen John van Wijngaarden en Bartjan Meier van HA! samen de ‘hoofdgast’ in deze reguliere uitzending.
Met hen wordt van gedachten gewisseld over de actualiteit van de Houtense politiek, worden 5 stelingen voorgelegd en de huidige positie en rol van HA! besproken.In het 1e uur geeft HA! in een van de stellingen aan dat er geen samenwerking wordt gezocht met een andere fractie om hun standpunt of positie te versterken. Vanuit het nieuws wordt stilgestaan bij de laatste raadsvergadering waar het coalitieakkoord werd behandeld. Meer specifiek betreft dit de controverse tussen ITH en GL over het proces van de coalitievorming. Niet zo zeer wat er wel of niet is gezegd tijdens de onderhandelingen, want daar is de ‘hoofdgast’ ook niet bij geweest, maar meer over de beschadiging van het wederzijdse vertrouwen. Helpt het dan als er openheid van zaken wordt gegeven? Meer inhoudelijk is de conclusie dat met de uitvoering van het coalitieakkoord vrijwel zeker het karakter van Houten zal wijzigen.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-eerste-uur-20-juni-2018/

In het 2e uur schuift Luc de Wit aan als ‘surprisegast’. Hij vertelt levendig hoe het met Houten anders zou kunnen als het gaat over architectuur en vormgeving. Hij is ondernemer die o.a. Joinn heeft gerealiseerd maar bij andere ( grootschalige) ontwikkelingen moeilijk aan de bak komt. In dat verband wordt uitvoering gediscussieerd over de ‘incidentele’ projecten op de Molenzoom met de constatering dat een totaal visie op het gebied (nog) ontbreekt.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-tweede-uur-20-juni-2018/

Presentatie: Martin Monkel en Stephan van der Steen
Techniek: Stephan van der Steen
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love