Daar Hou Ik U Aan 13 okt: gast was Gerard Zandbergen (ITH)

Daar hou ik u aan 13 October 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik U...

Redactieleden Ger Kroes en Paul van Ruitenbeek stonden aan het begin van de uitzending samen stil bij het aanstaande vertrek van Wouter de Jong. Kroes, actief in het maatschappelijk middenveld, o.a. bij Sportpunt Houten, ging in op de verbindende kwaliteiten van de burgemeester. Zelf had hij ervaren dat de burgemeester op een andere wijze is omgegaan met de lintjesregen dan gebruikelijk was, namelijk door mensen in actie te verrassen.

Hoofdgast was Gerard Zandbergen (ITH) waarmee uitgebreid werd gesproken over de voor ITH mislukte coalitieonderhandelingen. Het was niet de eerste keer dat ITH buiten de boot viel en bij Zandbergen roept dat een gevoel van moedeloosheid op, zeker omdat de partij toch een trouwe en brede achterban heeft.  Kern was dat er onvoldoende vertrouwen was of werd opgebouwd in drie weken onderhandelen en dat CDA en GL daarna snel doorschakelden naar VVD en ChristenU

nie. Inmiddels hebben de fractieleden de draad weer opgepakt.

Met Zandbergen werd stilgestaan bij de unaniem gesteunde motie om te kijken of het Houtens Muziek Collectief nog beter gesteund kan worden door de gemeente. Zandbergen roemde de functie die muziek heeft voor samenleving en prees de organisatie van het HMC.

Over de burgemeester wilde Zandbergen slechts kwijt dat het een goede burgemeester is geweest. Hij had geen behoefte om verder te spreken over de wijze waarop de raad word voorgezeten.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-13-oktober-2018/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love