Daar hou ik u aan 11 april 2020 met wethouder Geerdes (VVD)

11 April 2020

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar hou ik u...

 

Zaterdag 11 april was wethouder Herman Geerdes van de VVD telefonisch te gast in de uitzending bij Daar Hou Ik U Aan!
Na 18 jaar in de Houtense politiek, treedt wethouder Geerders op 1 mei 2020 af. In deze laatste uitzending voor hem als wethouder spraken presentatoren Toke van Telgen en Arthur Vierboom met hem over de economische maatregelen rondom het Coronavirus, de Ontwerp Ruimtelijk Koers en een terugblik de afgelopen jaren. De techniek werd verzorgd door Jasper de Bruijn.

Na enkele jaren van een intensief participatietraject werd afgelopen week de Ontwerp Ruimtelijke Koers gepresenteerd. In de uitzending ging de wethouder in op de keuzes die hierin gemaakt zijn (waaronder meer hoogbouw en beginnen aan de Westkant van Houten).
Als snel leidde dit gesprek tot een terugblik op andere mooie projecten waar wethouder Geerdes de afgelopen 18 jaar een bijdrage aan heeft mogen leveren, van grote projecten (zoals het Eiland van Schalkwijk) tot details (zoals het verplaatsen van kikkers in Houten-Zuid).

Al met al danken we de wethouder voor zijn bijdrage aan de politiek en aan ons programma en wensen hem veel succes in de toekomst.Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love