Daar Hou Ik U Aan 10 nov 2018 met Wayne Wilson HA!

Daar Hou Ik U Aan 10 November 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik U...

Op zaterdag 10 november was Wayne Wilson, de fractievoorzitter van Houten Anders! te gast in de studio van Omroep Houten. Wayne werd bevraagd door Bram Bosshardt en Paul van Ruitenbeek over de afgelopen maand en de komende maand in de Houtense politiek.
Houten Anders heeft recent een ledenvergadering gehad en staat op het punt een aantal zaken op te pakken nu fractieleden uit de vorige periode afscheid hebben genomen. Ciska is naar buiten de gemeente verhuisd en Michel Hofstee heeft de fractie verlaten. Op het wensenlijstje staat het actualiseren van de website en het inwerken van Wayne Wilson als raadslid. Op verschillende terreinen moeten standpunten worden bepaald, onder andere over de wenselijkheid van hondenbelasting en de begroting. Bart Wendrich is actief in de fractie als oud raadslid en er is een nieuw commissielid in de persoon van Axel Eerdman.

Wilson zit in het dagelijks leven in de ICT met een bedrijf gevestigd in Woerden. Hij is zeer te spreken over de sfeer binnen zijn partij. Over mogelijke samenwerking en wellicht fusie met ITH geeft Wilson aan dat de koers voor de komende vier jaar gericht is op het zelfstandig opereren in de fractie, maar dat gesprekken niet worden uitgesloten omdat er in Houten eigenlijk maar ruimte is voor één lokale partij.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-10-november-2018/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love