Daar Hou Ik Aan 20 okt met als gast: van Gooswilligen D66

Daar Hou Ik U Aan 20 October 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik Aan...

De vlag gaat nog niet uit!
Dat memoreerde Marcel van Gooswilligen nog eens op 20 oktober 2018 in de uitzending van Daar Hou Ik U Aan. Als fractievoorzitter van D66 had hij die opmerkingen al gemaakt tijdens de behandelingen van het collegeprogramma in de raad van september. En de reden om die vlag uit te steken is er nog steeds niet, vooral omdat de voortgang achterblijft.

Zoals gebruikelijk praten we in de uitzending met Marcel over het actuele nieuws. Dit gaat onder meer over de nieuwe fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer, Rob Jetten, het vertrek van de burgemeester in relatie tot de nieuwe Commissaris van de Koning per 1 februari 2019 en de Veteranendag 2018. Maar ook gaat het over het ‘1-2-3 (en 4)’ van Marcel, over ‘puberende kinderen’ en het ‘Rond on Ice’ vanaf 15 december.

Van de hem voorgelegde stellingen staan we met name stil bij de “besluiteloosheid in de energietransitie”. Meer inhoudelijk gaat het vervolgens over het bouwen in Houten en de deeleconomie met als voorbeeld het clusteren van werkruimte voor en in de wijk.  “Dat zie ik in Houten nog niet zo snel gebeuren”. Afsluitend staan we stil bij de ontwikkeling van de samenlevingsagenda of misschien wel het gebrek daaraan. Ook daarom kan de vlag nog niet uit.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-20-oktober-2018/
Presentatie: Martin Monkel, Bram Bosshardt
Techniek: Cees Sloot
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love