Cultuur de la Crème: de uitzending van donderdag 3 mei 2018: met Romay van den Heuvel live

Cultuur de la Crème

In de uitzending van 3 mei een interview met de eigenaars van Dinner at six, een jong restaurant aan Herenweg 6.
Zij vertellen over hun dromen en ambities, die zij al jong samen als vrienden hadden om een eigen zaak te beginnen.
Jules heeft zijn hele carrière uitgestippeld om een speciale kok te worden, en Bas als gastheer, en de zakelijke kant van het restaurant.
Ze willen uitdrukkelijk niet speciaal een vegetarisch restaurant zijn, maar leggen wel de nadruk op groente.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-2018-05-03-eerste-uur/

In het tweede uur heeft Romay van de Heuvel veel nummers live gespeeld, en vertelt over haar dromen en ambities in de muziek.
Heerlijk om naar haar te luisteren, een echt Houtens talent dat nu in Arnhem conservatorium doet, maar de overstap naar Rotterdam gaat maken.
Het boek Zondagskind van Judith Visser is besproken door Harriet Schardaun, een deels autobiografische roman over iemand met Asperger.
Behalve een leuke roman zeer verhelderend voor alle leraren en mensen die met deze mensen te maken hebben.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-2018-05-03-tweede-uur/

Lekkere muziek uit de jaren 80.
De uitzending werd gepresenteerd door Rian en Brigitte, en Cees Sloot deed de techniek.




Houten FM

Altijd dichtbij!

Current track
TITLE
ARTIST

Background