Cultuur de la Creme: de uitzending van Donderdag 16 november 2017

Cultuur de la Creme 16 November 2017

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Cultuur de la Creme:...

Donderdagavond was het weer een leuke en boeiende uitzending van Cultuur de la Crème. In de studio mochten we verschillende gasten ontvangen. In het eerste uur hadden we als gast Femke Feith, een 11-jarig meisje uit Houten dat de rol van de jonge Mata Hari heeft gedanst bij het Nationaal Ballet. Femke kon heel enthousiast vertellen over het balletdansen en wist ons allemaal te raken met haar ervaringen! Ook was Erwin, haar vader, te gast en hij heeft verteld hoe het is om zo’n beroemde dochter te hebben en wat voor impact dit heeft op het gezin.

In het tweede uur hadden we Ghafar Amini in onze studio. Amini komt oorspronkelijk uit Afghanistan en woont nu in Utrecht. Hij trad dit voorjaar op in Houten tijdens de Houtense Cultuurnacht. Amini heeft zijn moedige verhaal met ons gedeeld en heeft twee mooie liederen ten gehore gebracht.

En natuurlijk kwamen onze vaste rubrieken ook aan bod zoals de Cultuuragenda door Helen gepresenteerd, onze Gouwe Ouwe en het Boek van de Week, dit keer met Harriet Schardaun.
Kortom een hele leuke uitzending!

https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-16-11-2017-eerste-uur/
https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-16-11-2017-tweede-uur/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love