Cultuur de la Crème 5 okt 2017 met o.a. theatergroep Splinter

5 October 2017

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Cultuur de la Crème...

De uitzending van Cultuur de la creme van donderdag 5 oktober stond weer bol van kunst en cultuur. Presentatoren Sylvia, Rian en Jasper hadden veel verschillende gasten uitgenodigd.
Zo kwamen Petra van den Kieboom en Nicky van Dam vertellen over de voorstelling van theatergroep Splinter “Ongekend Talent” die aanstaande zondag 8 oktober om 13:30 en 15:30 te zien zal zijn in Theater aan de Slinger. Speciaal voor deze gelegenheid was Ger Kroes aangeschoven om meer te vertellen over de samenwerking tussen theatergroep Splinter en omroep Houten.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-5-okt-2017-eerste-uur/

In het tweede uur werd gebeld met archeoloog en oprichter van het Arabisch Nederlands cultuurhuis Ghazwan Yaghi en de prijswinnende theatermaker Marieke Braaksma.
Voeg daar nog de boekbespreking van Harriet (boekhandel Wijs), de film review van Jasper de Bruijn en de cultuur agenda van Yvonne inclusief een exclusief telefoongesprek met Jaleesa (hoofdrolspeelster in Tina de musical) aan toe zodat u zich een voorstelling kunt maken van hoe vol deze uitzending heeft gezeten!
https://www.mixcloud.com/houtenfm/cultuur-de-la-creme-5-okt-2017-tweede-uur/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Bijna Weekend

20:00 22:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love