7 nov 2020: Daar Hou Ik Aan over Duurzaamheid, Ruimtelijke Koers en Bloggen.

Daar Hou Ik U Aan 7 November 2020

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. 7 nov 2020: Daar...

In deze aflevering van Daar Hou ik U Aan hebben Stephan v.d. Steen en Ger Kroes 4 gasten:
Ernst van Zuijlen, voorzitter van het Duurzaamheidsfonds, legt uit hoe mensen en organisaties duurzaamheidsplannen kunnen indienen, die kunnen leiden tot een honorering. De beste 10 plannen dingen mee naar De Groene Keus Trofee. Deze wordt op 14-11 via een livestream op Omroep Houten uitgereikt.

Dat de SGP furieus is over de digitale inspraak mb.t. de Ruimtelijke Koers bespreken we met Wouter v.d. Berg, de fractie voorzitter. Wat hem betreft mag de discussie over zo’n belangrijk onderwerp uitgesteld worden tot dat we weer live Ronde Tafel Gesprekken kunnen houden.

Paul van Ruitenbeek, redactielid van Daar Hou ik U Aan, wordt blogger. Het hoe en waarom komt aan de orde  in het gesprekje met hem. In een maandelijks item neemt hij de actualiteit van de politiek onder de loep. Via de website van Omroepe Houten is de blog te lezen vanaf vandaag (7-11-20).

Hoe kan het ook anders , het eerste item gaat over de Ruimtelijke Koers. Dat is ook het geval met Rino Jonkers. Deze inwoner van Houten is met zijn zus een petitie gestart, omdat zij vinden dat het Houtens DNA m.b.t. stedebouw niet terug te vinden is in de concept nota Ruimtelijke Koers. Inmiddels hebben al 1500 inwoners de petitie onderschreven. Een verzoek tot een raadgevend referendum is bij de gemeente neergelegd, die tegelijkertijd met de Tweede kamer verkiezingen gehouden zou kunnen worden.
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love