7 juni 2017 DHIUA debat: Wat ging goed en wat moet beter

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. 7 juni 2017 ...

In het 1e uur van de uitzending is Pascal Ooms, raadslid SGP, te gast in de studio. Met hem praten we over de actualiteit van de lokale politiek. Daarbij komt, naast een aantal stellingen, de problematiek van de verplaatsing van de Dikke Boom voorbij, de vragen die gesteld zijn over de risico’s rond de ambtelijke fusie tussen Houten en Wijk bij Duurstede, de Nederlandse vlag bij het stadhuis van Houten en de duurzaamheid in relatie tot het voorstel over het woningabonnement.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dhiua-1e-uur-gesprek-met-pascal-ooms-sgp-7-juni-2017/

“Discissie over wat goed gaat en wat beter moet”
In het 2e uur neemt Wouter van den Berg, fractievoorzitter SGP, de plek in van Pascal Ooms om samen met Hilde de Groot (GL) en Eef Stiekema (VVD) in debat te gaan. Argument is om, nu de zomer voor de deur staat en het vanaf de herfst veelal zal gaan over de komende verkiezingen, te inventariseren wat er de afgelopen periode goed is gegaan (beloofde prestatie door het college geleverd) en wat niet goed is gegaan (prestatie niet geleverd).
Daarbij scoort met name de opvang van vluchtelingen en het financiële beheer positief, is de implementatie van de participatie twijfelachtig en scoort het halen van de milieudoelstelling negatief.
Ook de bestuurlijke vernieuwing vraagt aandacht, ook voor de gemeenteraad.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dhiua-2e-uur-debat-groenlinks-vvd-en-sgp-7-juni-2017/

presentatie: Martin Monkel, Arthur Vierboom
techniek: Cees Sloot
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love