Paul van Ruitenbeek voorgedragen als wethouder

26 mei 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Politiek
  6. /
  7. Paul van Ruitenbeek voorgedragen...

Bestuursvoorzitter Paul van Ruitenbeek legt met ingang van 24 mei zijn werkzaamheden voor omroep Houten neer. Aanleiding is dat hij kandidaat wethouder is voor NatúúrlijkHouten. De rol van (kandidaat)wethouder is niet te verenigen met het voorzitterschap van de Omroep Houten.

Zelf zegt Paul daarover:
“Sinds 2014 ben ik verbonden aan Omroep Houten, eerst als bestuurslid, daarna als voorzitter van de Stichting Media Houten. De vrijwilligers van Omroep Houten vervullen een belangrijke rol in de Houtense samenleving. Het nieuws, de verhalen en de achtergronden die Omroep Houten via diverse kanalen brengt, dragen bij aan de identiteit van de Houtense gemeenschap. Als de raad besluit mij te benoemen tot wethouder blijf ik graag vanuit die nieuwe rol bijdragen aan Houten. Ik wil de vrijwilligers van de omroep, mijn mede bestuursleden en de leden van het PBO danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren. Omroep Houten is een lokale omroep om trots op te zijn!” 

Bestuur, PBO en alle vrijwilligers wensen Paul van Ruitenbeek enorm veel succes met zijn nieuwe baan.

Bovenstaande betekent, dat er een vacature is ontstaan. Het bestuur heeft besloten, dat met ingang van 24 mei 2022 Isolde Vega (reeds bestuurslid) de taak van voorzitter ad interim zal vervullen tot uiterlijk 31 december 2022. Zij neemt alle taken van Paul over en zal op alle punten ook aanspreekbaar zijn.

Op korte termijn zal er een vacature opengesteld worden en met werving voor vervanging gestart worden.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love