Ontdek de sport in Houten tijdens de Nationale Sportweek

8 september 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Ontdek de sport in...

Van 15 tot en met 24 september vindt landelijk de NOC*NSF Nationale Sportweek plaats. Ook in Houten is er van alles te doen. Alle inwoners kunnen deze week gratis kennismaken met velen sportaanbieders en hun activiteiten. Ongeacht leeftijd, achtergrond of niveau, iedereen is welkom om het plezier van sport en bewegen te (her)ontdekken. Blik op Sport sprak met Bas von Berg van Sportpunt over alle activiteiten. 

Sport geeft je een boost

Het thema van dit jaar is ‘sport geeft je een boost’. Iedereen kan tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met onze sportaanbieders en hun activiteiten. Of je nou op zoek bent naar een fysieke boost, een mentale boost of een sociale boost: voor alles is in Houten een activiteit te vinden. Door kennis te maken met verschillende sporten, neemt de kans toe om een sport te vinden die jou de boost geeft die je zoekt. De Nationale Sportweek is het perfecte moment om een nieuwe sport uit te proberen en dat speciale gevoel te ontdekken.

Doe mee!

Volleyballen, kickboksen of briskwalken: voor jong en oud is er van alles te doen in Houten! Voor verschillende jeugdcategorieën is er dans, ballet, capoeira en kan er worden gekickbokst of gefitnest. Kickboksles is er ook voor volwassenen evenals bokszak en conditie training, personal training, pilates en yoga. Benieuwd naar wat kendo, taekwondo of Jeet kune do precies is? Kom het ontdekken. Buiten trainen of liever binnen floorballen? Voor iedereen is er wat te vinden. Doe mee en probeer iets nieuws!

Aanmelden en meer informatie

Benieuwd naar deze activiteiten? Kijk voor het hele programma en informatie over het aanmelden op de website van Sportpunt Houten: www.sportpunthouten.nl.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love