Online informatiebijeenkomst Kamers met Aandacht

30 september 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Online informatiebijeenkomst Kamers met...

Thuis wonen tot je op je eigen benen kunt staan is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn tientallen jongeren tussen de 18 en 23 jaar die vanwege omstandigheden niet thuis maar op een locatie van een jeugdhulp organisatie wonen.

Maar deze jongeren willen ook graag op een bepaald moment zelfstandig wonen. Het liefst met een zetje in de rug en iets om op terug te vallen. Het is en blijft een grote stap, als je alleen op beide benen gaat staan. Een instantie, die dit begrijpt en wat aan doet is “Kamers met aandacht”.

Kamers met Aandacht zoekt kamers voor jongeren die graag op zichzelf willen gaan wonen, maar die niet even hun moeder kunnen bellen om te vragen hoelang de aardappels moeten koken.

Heeft U thuis een kamer over of beschik je over een ruimte om te verhuren? Daarmee kunt u een jongere helpen!

Online informatieavond
Bezoek de online informatieavond op dinsdag 5 oktober 2021 om 19.00 uur. Tijdens deze avond krijgt men uitleg over de jongeren om wie het gaat, wat de werkwijze is van Kamers met Aandacht en krijgt men informatie over helpende wet- & regelgeving. Een verhuurder zal haar persoonlijke ervaringen delen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen.

Deelname is mogelijk voor iedereen die thuis een kamer over heeft, in zowel huur- als koopwoningen. Geïnteresseerden kunnen een mailtje te sturen naar info@kamersmetaandacht.nl of via hun website https://kamersmetaandacht.nl/online-informatiebijeenkomst/.

De bijeenkomst is Dinsdag 5 oktober 2021 om 19.00 uur

Hoe deze non-profit stichting werkt kan je lezen op: Werkwijze – Kamers met Aandacht

De belangrijkste boodschap is ‘Je staat er nooit alleen voor!’


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love