OLVB organiseert creativiteitsprijs met een hoofdprijs van 1200 euro!

28 april 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Jong
  6. /
  7. OLVB organiseert creativiteitsprijs met...

Het Onze Lieve Vrouwen Broederschap uit Houten organiseert ook dit jaar weer de creativititeitsprijs voor jongeren tot 25 jaar uit de gemeente Houten. Het broederschap is op zoek naar talentvolle en creatieve jongeren op het gebied van dans, tekenen, muziek, kunst, schrijven, ontwerpen en nog veel meer.

De Houtense talenten die zich opgeven voor deze creativiteitsprijs maken niet alleen kans op een beker maar ook ene mooi geldbedrag van € 1.200,- dat besteed dient te worden aan de verdere ontwikkeling van het talent.
Een onafhankelijke jury kent de prijs toe. Deze jury heeft ook de mogelijkheid om maximaal 3 aanmoedigingsprijzen toe te kennen waarbij een extra €450 euro te verdelen is.

Al het Houtense talent moet zich voor 15 mei via post of mail aanmelden waarna de jury zaterdag 5 juni de winnaar van de prijs bekend maakt en het geldbedrag uit zal reiken. De jury ontvangt het liefst voorbeelden van het werk (foto’s, film, links, webiste of portfolio materiaal) in combinatie met een duidelijke motivatiebrief waarin het werk en de doelen van het genomineerde talent kort beschreven wordt. De voorwaarde voor het meedingen naar de Onze Lieve Vrouwe Broederschap Creativiteitsprijs is dat de betrokken persoon of groep van personen (jongeren tot 25 jaar, woonachtig in een van de 4 woonkernen van de gemeente Houten) zich als creatief talent manifesteert. Voor meer informatie zie www.olvb.nl Aanmelden kan via info@olvb.nl


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love