“Noah en Noor – Zie ginds komt de Stoomboot” in de Bibliotheek Houten-Centrum

23 november 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. “Noah en Noor –...

Op 22 november vond de boekpresentatie plaats van het eerste deel “Noah en Noor: Zie ginds komt de Stoomboot” in de Openbare Bibliotheek van Houten. Schrijver Ludo Knollema, illustrator David van Orsouw van Ridder en de Prins en Jeroen Hoogerwerf  waren aanwezig.

Voor een enthousiast publiek van ongeveer 50 aanwezige kinderen en hun ouders kregen Ludo, David en Jeroen het boek cadeau van Piet. Hierna nam Ludo Knollema de rol van verteller op zich en bracht de kleurrijke wereld van Noah en Noor tot leven.

Na eerst actief geluisterd te hebben, kregen de kinderen de gelegenheid om vragen te stellen en hun exemplaren persoonlijk te laten signeren door zowel Ludo als David. Aan de andere kant van de zaal vermaakte Piet de kinderen met grapjes, spelletjes en uiteraard heel veel pepernoten.

Voor degenen die deze bijzondere gebeurtenis hebben gemist, is er goed nieuws! “Noah en Noor deel 1: Zie ginds komt de Stoomboot” is nu ook online te verkrijgen.

Maar het verhaal stopt hier niet, er is nog een kans om Ridder en de Prins live in actie te zien tijdens de theatervoorstelling “Sint en Piet: Proef uit de Pepernotenprinter” op 26 november om 11:00 of 13:30 uur in theater Aan de Slinger.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love