Nieuwe lijsttrekker voor Houten Anders!

1 september 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Politiek
  6. /
  7. Nieuwe lijsttrekker voor Houten...

De leden van Houten Anders! hebben Axel Eerdman unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Eerdman, socioloog en van beroep docent maatschappijleer, is op dit moment actief als commissielid voor Houten Anders!. Hij is erg gemotiveerd om de campagne voor zijn partij te gaan leiden.

Eerdman: “Houten heeft een positief kritische lokale partij nodig. De afgelopen jaren hebben we met Houten Anders! bewezen een toegevoegde waarde te zijn voor de lokale politiek. Het is heel makkelijk om kritisch te zijn, maar door mee te denken, samen te werken en te verbinden hebben we zelfs met één zetel een belangrijke rol in de gemeenteraad van Houten gespeeld. We willen ons de volgende periode, met meer zetels, voor de Houtense inwoners blijven inzetten”.

Huidig raadslid
Eerdman -op dit moment commissielid van Houten Anders!-neemt het stokje over van Wayne Wilson. Wilson blijft ook de volgende periode actief binnen Houten Anders!, maar op een andere manier.

Grote uitdagingen
Houten heeft een aantal grote uitdagingen. Na het niet doorgaan van de Ruimtelijke Koers zal er nagedacht moeten worden over hoe Houten zich dan wel verder kan ontwikkelen. Er zijn veel woningen nodig, waarbij het zeer gewaardeerde groene en fietsvriendelijke karakter van Houten behouden en zelfs versterkt moet worden.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love