Nieuwe Cirkelloper voor Handbal Houten

23 april 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Nieuwe Cirkelloper voor Handbal...

Afgelopen week is bekend gemaakt dat Brandon van Londen aan zal sluiten bij de selectie van The Dome/Handbal Houten. Hij hoopt in de uitwedstrijd van zaterdag tegen WHC/Hercules zijn eerste speelminuten te maken.

Van Londen leerde handballen bij het plaatselijke Reehorst waar hij op zijn twaalfde de overstap maakte naar Swift. Hier werd de 21 jarige speler uit Ede getraind door huidige trainer van Handbal Houten: Freek Gielen.
Waar Branden in 2019 tot twee keer toe gedwongen werd te stoppen omdat hij in eerste instantie zijn arm brak en later het jaar ook zijn enkel brak.

Brandon licht zijn keuze voor Handbal Houten toe: ” Na mijn blessure kijk ik er ontzettend naar uit om weer op mijn oude niveau te gaan handballen. Met mijn stevige, sterke spel op de cirkel verwacht ik zeker van meerwaarde voor het team te kunnen zijn. Ik heb in ieder geval veel zin in dit nieuwe avontuur!”.

Ook trainer Gielen is erg blij met de nieuwe versterking: “Met zijn ervaring op de cirkel kan Brandon zijn stempel drukken op een wedstrijd. Maar niet alleen aanvallend kan hij het verschil maken, Brandon is ook een zeer sterke verdediger en dat geeft ons extra mogelijkheden in de dekking. Ik ben blij hem er bij te hebben!”


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love