Luister nu terug: De kampioenenuitzending van Blik op Sport

20 juni 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Luister nu terug: De...

Het was een feestelijke uitzending in de studio met kampioenen in verschillende leeftijdsklasse in verschillende sporten uit Houten. Op maandagavond 19 juni kwamen er van 7 tot 9 allerlei sporters langs uit Houten die een uitmuntende prestatie hebben neergezet. Het ene team was rustig achter de microfoon, de ander luidruchtig en Handbal Houten en SV Houten spraken duidelijk hun ambitie voor het komende jaar uit. 

We begonnen met Paul van de Rijt, die samen met een team het Aangepaste voetbal bij Delta Sports een boostgaf afgelopen seizoen. Het werd daarna een drukke bedoeling in de studio, want de De JO12-1 van HC Houten en MO13-1 van Delta Sports kwamen langs met nagenoeg het hele elftal. Dat ging gepaard met gejoel en geschreeuw!

Er kwamen ook seniorenelftallen aan bod tijdens dit festijn. Handbal Houten promoveerde vorige week naar de Bene-League en dat is een bijzondere prestatie. Middenopbouwer Rogier Teeuwissen kwam vertellen over het succesvolle afgelopen seizoen, de wijzigingen in de selectie en welke stappen er gezet moeten worden om competitief te zijn in een hogere league. Daarnaast werd Dames 1 van Delta Sport (op Instagram heten ze de Deltavrouwtjes) kampioen en trainer Ashok vertelde hoe ze dit resultaat hebben gerealiseerd. We sloten af met de kampioenen van SV Houten, waar spits Brayton Biekman en teammanager Ian Mulder het succesvolle seizoen bespraken.

Hieronder is de gehele uitzending terug te luisteren:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

12:00 23:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love