Laatste weekend Buiten Spelen

29 augustus 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Laatste weekend Buiten Spelen

Op 3, 4 en 5 september is het laatste weekend van Buiten Spelen. De laatste Buitenbioscoopfilm van het seizoen draait op vrijdag 3 september om 21.30 uur: Antoinette dans les Cévennes. Een zonnige, Franse komedie met een glansrol voor Laure Calamy (‘Dix Pour Cent’). Zaterdagavond 4 september om 19.30 uur spelen cabarettalenten Ruud Smulders & Andries Tunru op het plein van het oude dorp. Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud Smulders zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Andries Tunru is opgegroeid in Culemborg. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn.

Struinen in de Tuinen
We slaan zondag 5 september de tuinhekken van Houten, ’t Goy en Schalkwijk open en toveren buitenruimtes om tot podia met het evenement Struinen in de Tuinen. En ja, dat lijkt veel op Gluren bij de Buren. We wisselen dit jaar de huiskamers in voor mooie tuinen. In iedere deelnemende buitenruimte zijn drie optredens van elk dertig minuten te vinden, alle optredens met gratis entree. Het volledige programma is te vinden op www.struinenindetuinen.nl

Corona toegangsbewijs
Aan de Slinger gaat met ingang van 6 september werken met een tweederde zaalbezetting, volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid.  Een coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Wij controleren dit door middel van de CoronaCheck-app.


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love