Koningsdag wordt Woningsdag en vier je bij Omroep Houten!

20 april 2020

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Koningsdag wordt Woningsdag en...

Een andere vorm voor Koningsdag dan je gewend bent dit jaar. Door de noodzakelijke maatregelen om het coronavirus te bestrijden, is het niet meer mogelijk om de gebruikelijke Koningsdag-activiteiten te organiseren.

Bron: Gemeente Houten

Dit houdt in dat er voor Koningsdag 2020 een alternatief programma is bedacht om op gepaste wijze thuis Koningsdag te kunnen vieren. Koningsdag wordt Woningsdag; een bijzondere Koningsdag met nadruk op saamhorigheid in deze periode van thuisblijven.

Op 27 april wordt om  08.55 uur door Omroep Houten een speciale aubade  uitgezonden.  Tijdens deze  aubade zal Muziekvereniging Kunst Na Arbeid het signaal Taptoe spelen en zal de scouting Schonauwen de vlag hijsen. Ook zal burgemeester Gilbert Isabella een speciale toespaak houden. De Aubade is te volgen via omroephouten.nl

Het Oranjecomité roept iedereen op om op 27 april de vlag uit te hangen en de straten rood-wit-blauw en oranje te laten kleuren. ,,Zo kunnen we ook in deze moeilijke tijd op een gepaste wijze vanuit huis Koningsdag vieren.”


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love