KNA luidt de zomer in op Castellum

8 juli 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. KNA luidt de zomer...
Dinsdagavond 4 juli werden bezoekers en voorbijgangers van Houten Castellum verrast met een muzikaal optreden van KNA Houten. Onder leiding van Rodin Rosendahl lieten zowel het opleidingsorkest als het grote fanfareorkest van zich horen.
Het opleidingsorkest trapte af. Dit orkest liet het toegestroomde publiek onder meer genieten van muziek uit Spiderman, Pirates of the Caribbean en The Lion King. Na een korte pauze nam het fanfareorkest plaats. Zij sleepten het publiek mee met bekende muziek van onder andere Duke Ellington, Stevie Wonder en The Beatles.
Tussendoor werd één van de toeschouwers verrast met de mogelijkheid zelf Lang zal ze leven te dirigeren, vanwege haar verjaardag.
(De jarige mag zich nog steeds melden voor haar foto als herinnering!)

Het was een gezellige en muzikale avond op Castellum. Na de zomervakantie pakken de orkesten van KNA de draad weer op. Altijd al mee willen spelen in een orkest? Het fanfareorkest heeft plek voor muzikanten. Maar de vereniging biedt ook lessen voor nieuwe muzikanten. Wees welkom! Wilt u meer informatie over KNA? Kijk dan op www.knahouten.nl.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love