Klapstoelkabaret in de open lucht

10 juli 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Klapstoelkabaret in de open...

Vorige week al een groot succes, dus pak de kans met een nieuwe editie van Klapstoelkabaret. Op zondagmiddag 18 juli met het duo Vlamousse en cabaretier en zanger Ramon Chatrer. Vlamousse bestaat uit Brigitte van Bakel en Maya van As.

In 2019 winnen ze de Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. ‘Maak het bespreekbaar’, is hun credo. Geen onderwerp te pijnlijk of ze smijten het op tafel. ‘Schaamteloos grappige energiebommetjes’ (Leidsch Dagblad). Ramon Chatrer is winnaar van de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival (2020). Met rauwe kleinkunst en en zang vanuit zijn tenen bespreekt Ramon Chatrer dat wat we al jaren verdrukken.

Het Klapstoelkabaret vindt plaats op het veldje bij Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, aanvang 15.00 uur. Een dag eerder staat daar de jeugdvoorstelling ‘Flat’, een hedendaags muzikaal sprookje over de bijna honderdjarige mopperaar Willem. Als hij zijn nieuwe buurvrouw Ella ontmoet, wordt alles anders. Tickets via www.aandeslinger.nl


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love