Jos Mittelmeijer nieuwe hoofdredacteur Omroep Houten

10 juli 2020

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Jos Mittelmeijer nieuwe hoofdredacteur...

Op 10 juli is tijdens een bijeenkomst voor vrijwilligers van Omroep Houten de nieuwe hoofdredacteur Jos Mittelmeijer gepresenteerd. “We zijn heel tevreden dat we in Jos een waardige opvolger hebben gevonden voor Gerard Hurkmans, die in de afgelopen jaren naar volle tevredenheid onze hoofdredacteur is geweest” zegt Paul van Ruitenbeek, voorzitter van Omroep Houten.

“Onze omroep kan alleen maar draaien door de belangeloze inzet van onze vrijwilligers. Jos Mittelmeijer heeft de selectiecommissie ervan overtuigd dat hij als hoofdredacteur in staat zal zijn de verschillende vrijwilligers die werkzaam zijn als onderdeel van de filmploeg, de techniek, de radio en de website te motiveren om in goede onderlinge samenwerking Omroep Houten te blijven positioneren als onmisbaar onderdeel van het Houtense medialandschap.

Mittelmeijer zegt over zijn benoeming: “het is naast een eer ook een flinke uitdaging om bij te dragen aan de continuïteit en vernieuwing van Omroep Houten in een wereld waarin de communicatie aan grote veranderingen onderhevig is.”

.

 


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love