Houten FM op zoek naar Houtense muzikanten

6 september 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Houten FM op zoek...

Het radioprogramma BonJoerie op Houten FM is een zoektocht gestart naar Houtense muzikanten. Die oproep deed presentator Joerie zaterdag in zijn radioprogramma. Houtense muzikanten kunnen muziek insturen via het mailadres dat onderaan dit nieuwsbericht staat vermeld.

Al sinds het begin in 2013 draait de Omroep Houten-radiozender Houten FM muziek uit de regio. Sinds een aantal jaar ook op vaste basis, elke dag hoor je bijna elk uur een muzikant uit Houten voorbij komen.

Ook onbekende muzikanten verdienen absoluut een plek op Houten FM

Onbekend

Zangeres Áslaug

Zangeres Áslaug, opgegroeid in Houten

Hoewel er een flink aantal Houtense nummers in de Houten FM-database staan, kan het wat Joerie betreft nooit genoeg zijn. “In een stadje van 50.000 inwoners wordt genoeg muziek gemaakt, maar dan moet je wel weten dat het er is.” Naast bekende acts als Áslaug en Sharon Doorson zijn er ook genoeg onbekende muzikanten die het hebben geschopt tot de playlist. “Edison Effect is een voorbeeld van een wat onbekendere band die fantastische liedjes heeft gemaakt. Dat soort artiesten verdienen absoluut een plek op Houten FM.”

Oproep
In zijn programma deed Joerie daarom een oproep aan alle Houtenaren die muziek maken. Elke zaterdag zal hij de ingestuurde liedjes doornemen in zijn programma BonJoerie. Ook zal de muziek doordeweeks te horen zijn op de uren waarin non-stop muziek wordt gedraaid.

Kom je uit Houten en wil je je eigen muziek insturen? Mail dan naar joerie@omroephouten.nl met in de titel “Muziek uit Houten”. Geef in de mail een korte samenvatting van wie je/jullie zijn met contactgegevens voor een eventueel interview. Lever de muziek aan als WAV-bestand in de bijlagen of met een WeTransfer-linkje.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love