Heel Houten Danst – Alle Houtense huiskamers zijn één grote dansvloer!

17 april 2020

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Heel Houten Danst –...

Omroep Houten, DJ Sound Surreal en STARDANCE organiseren komende vrijdag 17 april 2020 vanaf 19 uur ‘HEEL HOUTEN DANST’. En iedereen kan gewoon thuis blijven!

Met elkaar maken we vrijdag in Houten van alle huiskamers 1 grote dansvloer. Dus zorg om 19 uur dat thuis alle stoelen aan de kant staan en zet de radio op Houten FM (107.3 FM of houtenfm.nl). Daar kun je meeluisteren naar de speciale dansset die DJ Sound Surreal voor deze gelegenheid voor Houten gemaakt heeft.

DJ Sound Surreal (Michael Malin) is geen onbekende DJ in de regio. Je kunt hem daar kennen vanwege zijn populaire en spraakmakende PSSST-feesten. Ook in Ibiza heeft hij inmiddels 6 jaar lang in grote zalen zijn visitekaartje achter gelaten. En ook STARDANCE is bij vele Houtenaren bekend. Welke danser of danseres in Houten is er niet mee opgegroeid?

Wil je een foto of fragment van je eigen thuisdansvloer via je eigen kanalen verspreiden? Voeg dan #heelhoutendanst toe aan die beelden, zodat ze makkelijk te vinden zijn voor iedereen.

Kortom: Vertel nu al je vrienden en buren dat ze vrijdagavond welkom zijn op de grootste online dansvloer van Houten! Uit in eigen huis! Met DJ Sound Surreal, Stardance en Omroep Houten. Uiteraard houden we ons aan alle spelregels van het RIVM, dus houden we 1,5 meter afstand! Ook tijdens het dansen.

Check het FB-event voor meer informatie. Zet jezelf op ‘Aanwezig’ zodat je een melding krijgt om 19.00 uur!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love