Grote Clubactie van start! Steun jouw vereniging!

20 september 2020

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Grote Clubactie van start!...

Dertien verenigingen in Houten gaan loten voor hun club verkopen. Hiermee willen ze via de Grote Clubactie extra inkomsten voor de club ophalen. 

Mika, lid van de Reddingsbrigade Houten, belde aan bij HoutenFM om loten te verkopen. Hij en Jolanda, bestuur van Reddingsbrigade Houten vertelde over de actie. “Van het geld willen wij een rescue board kopen. Hiermee kunnen wij onze leden nog beter opleiden tot hulpverleners”. 

De reddingsbrigade en de andere clubs kunnen de extra inkomsten goed gebruiken. Ook bij de verenigingen heeft de Coronacrisis diepe sporen achtergelaten. Zo konden lessen niet doorgaan en werden evenementen afgelast. 

Luister het interview hier terug: 

 

Andere clubs die meedoen uit de gemeente Houten zijn: Judovereniging Groot Houten, Volleybalvereniging Taurus, HFC-Heroes, Handbal Houten, Korfbalvereniging Victum, Attila Houten, HC Houten, Houtense Tafeltennisclub, GoSwim-Wedstrijdzwemmen. E.S.T.A. Schalwijk, Voetbalvereniging ‘t Goy

De loten kunnen worden gekocht door het verkoopboekje in te vullen, maar ook digitaal. Zoek jouw favoriete club op www.groteclubactie.nl en steun ze door een lot te kopen! 

Wil jij Mika, en daarmee de Reddingsbrigade steunen, en een lot kopen? Dat kan hier: https://lot.clubactie.nl/lot/reddingsbrigade-houten/mika-o/1589535?fbclid=IwAR0AjuA7NVmrmNLmwN52i4v7ge1MtJjfp5RAcwtk0d15pNB8l9kzZunvUbo 

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love