Gooy het om je huis – versierde huizen in ‘t Goy

27 december 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Gooy het om je...

Je ziet steeds meer versierde huizen en tuinen in deze kerst- en nieuwjaarstijd. Overal, dus ook in Houten. Maar in ‘t Goy hebben ze daar een echte verkiezing aan verbonden. met een jury winnaar en een Publieksprijs.

Vorig jaar, 2020,  is door de jongerenvereniging Het Goys Kwartiertje de actie #gooyhetomjehuis gestart en dit jaar, door groot succes, herhaald. De jury, gevormd door raadsleden van CV de Laetste Stuyver, is weer alle huizen en tuinen langs geweest om die te beoordelen en daarnaast kon iedereen een stem uitbrengen voor de Publieksprijs.

Op Facebook had de  organisatie gemeld “Het is geen georganiseerde wandeling. Het is een uitnodiging aan iedereen in ‘t Goy om zijn huis/tuin mooi te versieren om het dorp zo gezellig mogelijk te maken. Verder is iedereen vrij om op eigen tijd/initiatief een rondje te lopen door het dorp om hiervan te genieten. Zij mogen dan ook een stem uitbrengen voor de publieksprijs”.

Burgemeester Gilbert Isabella zei na zijn wandeling door het dorp “Wat was dit ontzettend leuk en gezellig georganiseerd. ‘t Goy heeft een fraai begin van een nieuwe traditie in gang gezet. Ik reken op ieder jaar meer deelnemende huizen! Dank aan de organisatoren! Fijne dagen!”.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love