Frankrijk, Spanje en in België. Overal zie je mondkapjes, maar hoe kom je eraan?

27 juli 2020

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Frankrijk, Spanje en in...

Als je op vakantie gaat is kans groot dat je hem nodig hebt, het mondkapje. Maar hoe kan je er toch aan komen? En zijn er ook leuke te vinden? 

Mondkapjes / Bron: Sandra van Hensbergen.

Sandra van Hensbergen en haar schoonmoeder dachten daarover na tijdens de lockdown afgelopen maanden en kwamen op een idee. Ze begonnen zelf met het maken van mondkapjes.

‘We zijn begonnen met mondkapjes te maken voor onze kinderen en onze familie. We hoorden dat het op sommige plekken nodig was waaronder in het OV. En toen ging het snel want andere mensen zagen de kapjes ook en wilde ze ook graag hebben’ aldus Sandra.
Sandra en haar schoonmoeder maken geen medische mondkapjes maar wel kapjes die toegestaan zijn in het OV. Sandra: ‘We krijgen momenteel zoveel verzoeken binnen, maar we hebben ook alle soorten kleuren. Dan kunnen ze kiezen wat voor een mondkapje ze willen. 
Als een familiebedrijfje maakt Sandra momenteel met schoonmoeder de mondkapjes ‘We hebben er erg veel lol in en kunnen er in ieder geval een ijsje voor kopen deze zomer. 
Sandra: ‘En mocht je interesse hebben dan kan je mailen naar sandra.vanhensbergen@gmail.com, dan maken wij een mooie. Maar je hebt ze niet gelijk de volgende dag in huis, want wij hebben ook een beetje vakantie!’

Beluister het interview van Zomerradio over de mondkapjes:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love