Eten, drinken en meer

13 september 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Eten, drinken en meer

De zinnenprikkelende geur van zoetigheden en oriëntaalse lekkernijen liet afgelopen weekend de lucht zinderen in het Imkerspark.

Drie dagen bood het park rondom de Imkersplas plek aan BonAppetito, het jaarlijks terugkerende food en festival evenement in Houten. BonAppetito kon dit jaar doorgaan toen het de status ‘doorstroom evenement’ kreeg toegewezen. Een wandelroute bepaalde de richting langs de foodtrucks, marktkramen, muziek en entertainment met als blikvanger de carrousel.

De organisatie mag weer terugkijken op een geslaagd evenement. De festival locatie was gelukkig meest van de tijd zonovergoten. Bezoekers zaten op hun kleedje aan het water, terwijl geschminkte kinderen spelletjes speelden op het gras. BonAppetito is een gezellige mix van eten, drinken en vermaak en mag zich verheugen in een toenemende belangstelling door de jaren heen. Waar eerdere edities vroeger in het jaar werden gehouden heeft de organisatie gekozen voor september, evenals in 2020. Dit vanwege de toen en nu nog geldende, strenge Covid-19 maatregelen. Wanneer de organisatie in 2022 het evenement op de kalender zal zetten valt nog te bezien. Mogelijk hoeven liefhebbers van zoetigheden en oriëntaalse lekkernijen niet weer tot de herfst te wachten, maar komt BonAppetito al in het voorjaar of de vroege zomerdagen naar de Imkersplas.

 


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love