Eerste Streekmarkt van 2023 wederom een groot succes

31 mei 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Eerste Streekmarkt van 2023...

Op eerste Pinksterdag werd weer de Streekmarkt gehouden op het Plein, oude Dorp. Mede dankzij het mooie weer was het weer een groot succes.

Zondag 28 mei was het op het Plein weer een gezellige drukte op de eerste streekmarkt van dit jaar. Miriam en Martijn hebben hard gewerkt om een gevarieerd aanbod te creëren. Natuurlijk waren er de oude bekende producenten zoals Nanana’s kitchen, de pasteitjes en de kokosmakronen makers die ‘s middags steevast uitverkocht zijn. Ook de aardbeien van de streekwinkel uit Wijk bij Duurstede en de kaas van kaasboer Miltenburg uit Schalkwijk hadden gretig aftrek.

De handen waren goed uit de mouwen gestoken gezien het aanbod van zelfgemaakte producten bij de kraam van de Krachtfabriek, maar ook bij de kraampjes met bloemstukjes, oorbellen, haarspeldjes, prachtige kaarsen, gravures, theeproducten, ect. Het Kersenmeisje was dit keer nieuw met de aller-aller-eerste kersen!

Het geheel werd gezellig omlijst met heerlijke gitaarmuziek, verzorgd door  vader en zoon De Kleer, die ook op aanvraag liedjes ten gehore brachten, zelfs voor de kleintjes die mee konden doen met zingen en dansjes.

Na dit alles bekeken te hebben, wat lekkere dingen meegenomen en enkele bekenden gesproken te hebben, was het goed om na te genieten in de zon met een ijsje van Merel, een van de beste in de omgeving!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love