Een vol digitaal programma tijdens de Houtense Koningsdag 2021

26 april 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Een vol digitaal programma...

Koningsdag start om 9.00 uur met een vooraf opgenomen aubade. Burgemeester Isabella houdt een korte toespraak. Oranjeverenigingen uit alle kernen van de gemeente hijsen de vlag en verschillende muziekverenigingen uit gemeente Houten luisteren het geheel op.

Om 10:00 uur komt een video online waarin de burgemeester uitlegt hoe je de lekkerste tompoezen bakt.

Er is een “versier je huis” wedstrijd waarbij iedereen uit Houten mee kan doen, een speciaal voor de oranje vereniging gemaakte Houtense kleurplaat met onder andere de vissershuisjes in Houten Zuid en veel fietsen op de tekening.

Verder wordt er in samenwerking met de scouting een speurtocht cursus gegeven en eindigt de Oranjevereniging de dag met een online pubquiz met zes verschillende rondes die niet allemaal koningsdag getint zijn. Voor deze quiz hadden zich afgelopen zaterdag inmiddels al 50 teams aangemeld en de verwachting is dat dit aantal alleen maar zal groeien.

Omdat de festiviteiten omtrent koningsdag afgelopen jaar op het laatste moment afgeblazen moesten worden heeft de oranje vereniging dit jaar geen risico willen nemen en op tijd de keuze gemaakt om alle festiviteiten digitaal te laten plaatsvinden.

De programma’s van de Oranjeverenigingen van Tulle en ‘t Waal, Schalkwijk en ‘t Goy zijn te vinden op hun facebook pagina en/of websites.

Luister hier het hele interview dat de DJ’s Jasper de Bruijn & Steffie van Lamoen van afgelopen zaterdag hadden met Kristel, secretaris van het Oranjecomité van Houten:


Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 10:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love