‘Die Holzers’ gaven concert bij Het Vertrouwde Dorp

2 juli 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. ‘Die Holzers’ gaven concert...

Afgelopen zaterdag was het een mooi feestje bij Het Vertrouwde Dorp. Rond 15.00u deden Die Holzers uit Houten hun opwachting op deze prachtige locatie. Ze werden hartelijk ontvangen door Theo Castrop, hij en zijn vrouw Johanna zijn de  initiatiefnemers van deze geweldige plek. Een speciaal voor de doelgroep ingericht  verzorgingshuis. 

Erg leuk was het enthousiasme waarmee de bewoners Die Holzers begroeten. Er werd  flink gedanst en bewogen op de klanken van de Beierse Kapel uit Houten. Herinneringen kwamen boven en de sfeer zat er al snel goed in. Ook nu gingen mensen in de benen. Een van de bewoners heeft lange tijd in het buitenland gewoond en kende deze muziek niet. Hij was positief verrast en bedankte Die Holzers dan ook van harte namens alle bewoners. Hij zei ook nog:” jullie zien wel dat er nog genoeg leven in zit”. En zo is het maar net!

Dit prachtige spektakel had niet tot stand kunnen komen zonder de Stichting  Ondernemersfonds Houten. Zij hebben een fantastisch project op poten gezet voor de  diverse verzorgingshuizen die onder het zorgspectrum vallen. In de toekomst zullen het Haltna Huis en Het Houtens Erf ook worden bezocht voor een muzikale middag met de  bewoners. De Kick-off zaterdag was in ieder geval een groot succes!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love