Cultuurnacht Houten vol liefde

7 oktober 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuurnacht Houten vol liefde

Op 29 oktober gaat de cultuurnacht weer van start. Met kunst, literatuur, poëzie, (locatie)theater, muziek en dans. Met 25 acts op zo’n 15 locaties in het Oude Dorp voor alle mensen in en om Houten.

Dit jaar zijn er twee nieuwe locaties: Rains Fashion, met een optreden van Maurice Hermans en Petit Joli met duo Frank de Kleer.

Op het plein zullen verschillende activiteiten te doen zijn zoals W-Photobooth, de mobiele concertzaal van Komen Lopen en JoCa die samen met het publiek haar kunstwerk maakt in de muziektent. De Roskam krijgt een heuse ‘Ladies Night’ met Amy & More (Feat. Conchita) die Amy Winehouse tot leven wekt en de stoere rock chicks van Steam Sister. Volkszanger Quinten Grift treedt op in het restaurant. In de RK-kerk komt muziek van Guy van Beek en Esther van Hees.

Het thema van deze editie is ‘liefde’. Een breed begrip dat als handvat dient voor de diverse theatervoorstellingen of repertoire van de artiesten. Het biedt inspiratie voor een (mini)theatervoorstelling over kalverliefde, een verboden liefde, een heimelijke liefde of over liefdesverdriet. Voor een spannende vertelling bij de vuurkorf op het Plein over vrouwenversierder Casanova, voor liefdesgedichten door de Dorpsdichters. Voor Maurice Hermans die het vak met de paplepel ingegoten kreeg. Voor smartlappen over een onbereikbare of verloren liefde door een volkszanger, voor romantische popliedjes door een singer/songwriter, een damesgroep of bandje met de blues.

Mocht je er niet bij kunnen zijn? Omroep Houten is live aanwezig en verslaat een deel van de avond. Meer informatie volgt later.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love