Cadeaushop Het Atelier gaat verhuizen

29 mei 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Cadeaushop Het Atelier gaat...

Het is 1 juni dertien jaar geleden dat Reinaerde in het toen net opgeleverde wijkcentrum/cultuurhuis Cadeaushop Het Atelier opende. Er werken mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding aan allerlei creatieve producten die in de cadeauwinkel worden verkocht. Over enkele dagen, op 1 juni betrekt Cadeaushop Het Atelier een nieuwe locatie. Cadeaushop Het Atelier zal haar intrek nemen in Reinaerde Dagcentrum Weteringhoek aan de Draaibrug waar dagbesteding en kinderopvang voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand en verstandelijke beperking is gevestigd.

De ruimte in het wijkcentrum aan de Zonnehout is te groot geworden voor de inmiddels geslonken groep medewerkers. Het nieuwe onderkomen in de Weteringhoek sluit beter aan op de wensen van de medewerkers. Inmiddels is de verhuizing in volle gang.

Naar verwachting zal Cadeaushop Het Atelier op 1 juli haar deuren openen voor belangstellenden. Later zal het nieuwe onderkomen op feestelijke wijze officieel worden geopend.

Wie de nieuwe huurder zal worden van de ruimte die Reinaerde achterlaat in Schoneveld is nog niet bekend. Omroep Houten zal dus even geduld moeten hebben om kennis te maken met de nieuwe buren.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love