Burgemeester Houten: ‘laten we eerlijk zijn: niemand zit te wachten op nóg meer beperkingen.’

15 november 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Burgemeester Houten: ‘laten we...

Burgemeester Gilbert Isabella heeft een video boodschap ingesproken voor de inwoner van Houten. In de boodschap laat de burgervader weten dat hij trots is hoe Houtenaren om gaan met de Corona aanpak. 

In zijn boodschap laat Isabella weten:

“Beste inwoners in onze Gemeente Houten, beste meisjes en jongens, De coronacijfers en de ziekenhuisopnames liepen de afgelopen weken behoorlijk snel op. Ook in Houten. Dat het kabinet met strengere maatregelen zou komen was dan ook geen grote verrassing.
Of je ze nu te vér vindt gaan, niet ver genóég of iets er tussenin, de maatregelen raken ons allemaal.

En laten we eerlijk zijn: niemand zit te wachten op nóg meer beperkingen. Maar er is ook niemand die wil dat operaties worden afgezegd of uitgesteld omdat het ziekenhuis alle tijd, energie, handen aan het bed en aandacht nodig heeft voor coronapatiënten. Het is lastig, vervelend en ook soms gewoon heel verdrietig. Ik begrijp heel erg goed de reacties van inwoners/ondernemers/verenigingen als ik hen erover spreek en als ik uw verhalen hoor.

Wat ik steeds zeg en ook nu weer zeg: we moeten er samen mee dealen! En nee, de beperkingen zijn niet fijn maar bedenk waarom we het doen: om ons zelf te beschermen, onze dierbaren en om elkáár te beschermen. U mag weten dat ik er best trots op ben hoe we hier in onze Gemeente Houten inwoners, bedrijven, ondernemers, maatschappelijke organisaties, kerken en (sport)verenigingen tot nu toe zijn omgegaan met Corona en de aanpak daarvan.

Laten we dat vooral zo blijven doen is mijn oproep. En laten we elkaar er een beetje bij blijven helpen waar dat nodig is, verschillen in opvatting die er ongetwijfeld bestaan zien te overbruggen. Laten we dat blijven doen. Samen, om onszelf te beschermen en elkaar.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gemeente Houten (@gemhouten)


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love