Burgemeester Gilbert Isabella: ‘Iedereen kan morgen corona oplopen’

15 juli 2020

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Burgemeester Gilbert Isabella: ‘Iedereen...

Nu de maatregelen flink zijn versoepeld lijkt het erop dat het coronavirus langzaam aan het verdwijnen is. Niks is minder waar, het aantal officieel geregistreerde mensen met een coronabesmetting in de provincie Utrecht is de 4000 gepasseerd. Bijna nergens in het land nam het aantal besmettingen deze maand zo toe als in deze provincie.

In Houten moet men daar voorzichtig mee omgaan, vooral tijdens de vakantie periode. Burgemeester Gilbert Isabella: ‘De zomer staat nu voor de deur, als ik naar buiten kijk zie ik de fontein voor het gemeentehuis in de zon staan. Ik hoop dat we met zijn alle een mooie zomer hebben, maar wel rekening houden met het feit dat het virus niet weg is’. 

Isabella merkt dat de 1,5 meter maatregel snel vergeten wordt en dat maakt hem wel zorgen. ‘Het virus is niet weg maar we hebben nu wel de met versoepelingen te maken en dat is heel prettig en heel plezierig. Maar het virus is niet weg en er is ook nog geen vaccin tegen corona.  Iedereen kan morgen corona oplopen. Daarom is het belangrijk om je aan de regels van het RIVM te houden’ aldus Isabella.

Beluister het interview met Gilbert Isabella in Houten gaat door via:


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Houten Komt Thuis

17:00 19:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love