Brouwerij Hommeles komt in actie voor de regionale horeca

17 maart 2021

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Enthousiasper
  6. /
  7. Brouwerij Hommeles komt in...

Iedere zaterdag bellen de DJ’s van het zaterdagmiddag radioprogramma Enthousiasper aan de hand van een regionaal nieuwsbericht iemand uit de gemeente om wat verdieping achter het bericht te krijgen.
Deze week belden de DJ’s met Jos Eberson van Brouwerij Hommeles om meer te weten te komen over de actie die eigenaren gestart zijn.

Omdat de brouwerij afhankelijk is van de horeca zijn ze bij de brouwerij een actie gestart om de horeca in onze regio te ondersteunen tijdens de corona pandemie. Tijdens deze actie zullen winkeliers uit de hele regio het lokaal gebrouwen Hommeles bier verkopen.
Het bier zit per vier flesjes verpakt en bij elk 4 pak komt een waardebon voor een gratis biertje in een van de streekgebonden horecagelegenheden. De horeca wordt voor 200% gecompenseerd tijdens deze actie, dus voor ieder biertje dat ze met deze waardebon verkopen krijgen ze er de waarde van twee bier voor terug.
De brouwerij probeert hiermee het verkoop van hun eigen bieren te stimuleren en straks wanneer de kroegen weer open zijn direct mensen naar de lokale drankgelegenheden te krijgen.

Luister hier het interview dat de DJ’s Jasper de Bruijn & Steffie van Lamoen hadden met eigenaar Jos Eberson terug.

En krijg los van de informatie over de actie die de brouwerij opgestart heeft, achtergrond informatie over de brouwerij en de verschillende soorten bieren die ze brouwen. Of kijk voor meer informatie over deze Houtense brouwerij op www.brouwerijhommeles.nl
Luister daarnaast iedere zaterdag tussen 12:00 en 14:00 naar Enthousiasper voor de mooiste muziek, het leukste regionale nieuws en de gezelligste gesprekken.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love