BoekStart Voorleespret voor ouder en kind in de Bibliotheek

2 september 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. BoekStart Voorleespret voor ouder...

Vrijdag 10 september om 11.00 uur is er voor het eerst BoekStart Voorleespret in Houten. Een gezellig moment samen bezig zijn voor ouder en kind (0-4 jaar) met voorlezen, liedjes en spelletjes. En een goede gelegenheid om andere ouders van jonge kinderen te ontmoeten. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

 Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. De Bibliotheek Houten helpt jonge ouders graag om dat te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er vanaf september elke eerste vrijdag van maand van 11.00 – 11.45 uur BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek Houten-Centrum.

Elke maand een nieuw verhaal
Elke maand is er een ander thema. Er wordt voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past. De kinderen worden helemaal bij het verhaal betrokken, ook via liedjes en spelletjes. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten met een kopje koffie of thee, terwijl de kinderen met elkaar spelen.

De verhalen, liedjes en spelletjes zijn gericht op kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.

Thema van de maand: de kinderboerderij
Vrijdag 10 september staat het verhaal uit het prentenboek ‘We hebben er een geitje bij!’ centraal. Deze ochtend lezen, zingen en spelen we over de kinderboerderij en jonge dieren. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love