Blokzijl tekent bij Handbal Houten

15 juni 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Sport
  6. /
  7. Blokzijl tekent bij Handbal...

Afgelopen week zette Wessel Blokzijl zijn handtekening onder de overeenkomst met de dit weekend naar de BeNe Laugue gepromoveerde club uit het midden van het land. De middenopbouwer komt over van Volendam, waar hij al tien jaar actief is.

Blokzijl is uiteraard blij met zijn overstap: “Ik speel al een aantal jaren bij Volendam 2 en zit dan net tegen het eerste team aan. Bij Houten krijg ik nu de kans om mijzelf te laten zien op het allerhoogste niveau. Die kans grijp ik graag met beide handen aan. Ik wil laten zien wat ik waard ben, een vaste waarde worden in het eerste team, er het maximale uithalen.”

Nieuwbakken trainer-coach Job Reumer kijkt er naar uit om de aanwinst toe te voegen aan zijn selectie: “Boy van Eijk stopt helaas, maar Wessel is een waardige opvolger. Hij is een veelzijdige speler die van afstand kan schieten, maar die vooral een snelle speler is sterk in de één-tegen-één. Het spelletje van Houten zal hem goed liggen.”


“Ik verwacht ook dat ik bij Houten de gelegenheid krijg om meer te groeien,” vult de 22-jarige aanwinst hem aan. “Door het wekelijks handballen op het hoogste niveau denk ik dat ik nog volwassener in mijn spel kan worden. Daarnaast ben ik bij Houten gelijk positief ontvangen door een leuke spelersgroep. Dit alles bij elkaar geeft mij een goed gevoel, ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!”


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love