Basiscursus Fotografie

18 februari 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Basiscursus Fotografie

Iedere woensdagavond in maart organiseert Cursus&co een basiscursus Fotografie in Huis van Houten (boven de bibliotheek aan het Onderdoor). Heb je altijd al mooiere foto’s willen maken? Meld je dan aan! Deze cursus is voor alle niveaus.

Fotograferen
Krijg controle over de camera en leer er op een creatieve manier mee om te gaan. Je haalt de camera van de automaat-stand en gaan handmatig diafragma en sluitertijd instellen. Daarom heb je voor deze cursus een digitale camera nodig die ook handmatig te bedienen is. Het maken van een foto en de werking van een fotocamera wordt vanaf het prille begin uitgelegd: lichtmeten, brandpuntafstand, scherptediepte, compositie enz. Je gaat regelmatig aan de slag om de theorie in praktijk te brengen.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op www.vanhoutenenco.nl en schrijf je in!

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact opnemen via e-mail cursusenco@vanhoutenenco.nl of telefonisch op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via (030) 7001 525. Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De Lunchbox

12:00 14:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love