AZC informatieavond zeer druk bezocht

28 november 2023

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Dossier Houten Hub
  6. /
  7. AZC informatieavond zeer druk...

De avond georganiseerd door de gemeente voor de omwonenden en belangstellenden voor het Houten Hub project werd boven verwachting zeer druk bezocht. De politie en ordehandhavers waren nadrukkelijk aanwezig en door het afsteken van vuurwerk buiten en de morrende mensenmenigte binnen was de sfeer licht gespannen. De indruk was dat de bezoekers die ‘tegen’ de plannen zijn fors in de meerderheid waren.

De wethouder riep op tot het volgen van de uitgezette route langs de informatieborden, het aangaan van een inhoudelijk discussie en het achterlaten van een ingevuld enquêteformulier. De uitkomsten van de enquete zal door de gemeente worden samengevat en gepubliceerd.

Dinsdag 28 november staat dit onderwerp ook op de agenda tijdens het Ronde Tafel Gesprek (RTG) in het gemeenthuis. Op 12 december aanstaande staat de Raadsvergadering gepland om hierover te stemmen. Een eventueel positief besluit zal de verdere voorbereiding doen starten. Naast de praktische voorbereiding zal in het eerste kwartaal ook de ruimtelijke Ordening procedures moeten worden opgestart waarbij de ontheffing van de provincie cruciaal is. De gemeente zal aan de provincie overtuigend moeten aantonen dat Houten Oost qua locatie de enige haalbare oplossing is.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love