Alles over treinen

28 augustus 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Alles over treinen

Er breken zonniger dagen aan voor Expo Houten, getuige de evenementen die op de agenda staan. Zaterdag namen de modelspoorbaan liefhebbers bezit van drie hallen om zich te vergapen aan elkaars collectie of om hun verzameling uit te breiden. Een keur aan internationale standhouders toonde wat ze in huis hebben.

De treinen die op menig tafel hun rondjes reden volgden nauwgezet het spoorboekje. Er is op de beurs voor ieder wat wils. Niet alleen modeltrein hobbyisten kunnen hun hart er ophalen, ook verzamelaars van trein gerelateerde artikelen kijken er hun ogen uit. Wat te denken van geëmailleerde wandbordjes of treinkaartjes uit de tijd dat die nog echt werden geknipt door een conducteur die gewapend met een tang, de trein doorging. Van treintjes die rijden op de kleinst denkbare spoorbreedte tot sporen en treinen die in de tuin voetgangers tot staan brengen omdat ze verwachten ieder moment een trein de halte te zien passeren.

Er schijnt weer zon achter de donkere wolken die zich boven de Expo bijeen gepakt hadden, maar nu zijn ze er klaar voor om weer evenementen onderdak te bieden en bezoekers hun gastvrijheid te laten ervaren.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love