Activiteitenmarkt 4 september

31 augustus 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Algemeen
  6. /
  7. Activiteitenmarkt 4 september

Al jaren strijkt in Houten tegen het eind van de zomervakantie op Het Rond de Activiteitenmarkt neer, een succesformule die nu voor de twee-en-twintigste keer plaatsheeft. Zaterdag 4 september zullen al bekende, maar ook minder bekende Houtense organisaties zich vol trots presenteren aan het publiek.

Tijdens de Activiteitenmarkt komen inwoners en organisaties laagdrempelig met elkaar in contact. Wie nieuwsgierig is naar het aanbod in Houten kan er zijn licht opsteken en de leden van de organisaties willen hun enthousiasme heel graag met het voorbijtrekkende publiek delen.

Omroep Houten zal ook aanwezig zijn en van zich laten horen, om zo aandacht te vragen voor de activiteiten die door de vrijwilligers worden gedaan.

Door de ons opgelegde Covid-19 maatregelen zal de opzet ruimer zijn, maar het aanbod zal er niet onder lijden. Om ‘samenscholingen’ te voorkomen zijn er dit jaar geen optredens gepland en is er geen podium opgesteld.

Kom dus zaterdag 4 september tussen 10.00 en 16.00 uur naar het Rond en laat je verrassen door het overweldigende aanbod aan organisaties, die zich heel graag aan het grote publiek willen presenteren.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

15:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love