Aan de Slinger presenteert: Buiten Spelen

17 mei 2021

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Cultuur
  6. /
  7. Aan de Slinger presenteert:...

Deze zomer presenteert Aan de Slinger een programma met muziek, theater en film op vijf buitenlocaties in Houten: ‘Buiten Spelen’. De lockdown-periode wordt snel vergeten met prachtoptredens van onder andere Lucas Hamming, Ricky Koole, Ruud Smulders, Kiki Schippers, Klaas Prins, Lisa Ostermann, Dirk Scheele en Joris Linssen & Caramba.

Maar ook met ‘Loeren bij de Boeren in het klein’ in de kersenboomgaard en films in de Buitenbioscoop op het theaterplein. Alles natuurlijk coronaproof. De programmering is te bekijken op www.aandeslinger.nl. De verkoop voor Buiten Spelen start op 1 juni via de website.

Buiten Spelen vindt plaats in de zomerse weekenden, van 18 juni tot en met begin september. Als de corona maatregelen het toestaan natuurlijk. Maar juist daarom verplaatst het theater het programma naar buiten: daar kan en mag naar verwachting meer. Mocht iets toch afgelast moeten worden, dan vindt er natuurlijk een nette ticket afhandeling naar de kaartkopers plaats.

Het zomer programma reist door heel Houten. De optredens en films vinden plaats op het Oude Dorp, het veldje voor wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, het theaterplein, in de kersenboomgaard van Boer Vernooij in ‘t Goy en op Werk aan de Waalse Wetering in Tull en ‘t Waal. Het programma is mede mogelijk gemaakt door het Kickstart Cultuurfonds.


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Ochtendspits

06:00 09:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love