Tijm Corporaal op lijst NatúúrlijkHouten!

9 januari 2022

  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Politiek
  6. /
  7. Tijm Corporaal op lijst...

Tijm Corporaal heeft zich aangesloten bij NatúúrlijkHouten. Bij de gemeenteraadsverkiezingen die in maart van dit jaar worden gehouden, neemt hij de vijfde plaats in op de concept kandidatenlijst van deze nieuwe partij.

NatúúrlijkHouten is blij met zijn komst. Voorzitter Hans Bruning: “Tijm brengt veel kennis en ervaring mee die nodig is voor het raadswerk. Daar zullen wij heel veel aan hebben.”

Tijm trad eind vorig jaar terug als raadslid voor GroenLinks. Overleg in de weken daarna, leidde tot het groeiende inzicht dat de opvattingen van Tijm en NatúúrlijkHouten overeenkomen. Niet alleen betreffende de Ruimtelijke Koers, ook op meerdere terreinen.

Tijm Corporaal: “Ik sta volledig achter de doelen van NatúúrlijkHouten, binnen of buiten de raad zal ik mij daarvoor inzetten. Houten kan op me rekenen.”

Tijm Corporaal was in Houten vele jaren actief voor GroenLinks en zat voor die partij sinds 2012 ook twee periodes in de gemeenteraad.

Tijdens de vergadering met de leden van NatúúrlijkHouten op 22 januari 2022, worden zowel het verkiezingsprogramma als de kandidatenlijst van de partij definitief vastgesteld. De belangrijkste thema’s uit het programma zijn wonen, samenleven, duurzaamheid en politieke bestuurscultuur.

Foto: Karen Machielsen


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love