Welzijn Houten van 8 maart 2023

Welzijn Houten 8 March 2023

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten van 8...

20230308_104543

Op deze internationale dag voor de vrouwen is de muziekvertolking ook bijna allemaal door vrouwen. Het onderwerp is geld, want we hebben de jaarlijkse uitzending over de belasting aangifte, het is immers 1 maart geweest en we mogen weer. We zijn in dit geval Isolde Vega en Henk Donker met aan de knoppen Jon Nellestijn.
Twee uur lang weetjes en tips.
Daarnaast begonnen met wat belangrijke wijzigingen in de toeslagen, met name de zorg. De grens, dat men er recht op heeft is drastisch opgehoogd.
Verder is het formulier uitgebreid gevolgd en de wijze van aangifte doen gemeld.  Ook is uitgelegd hoe iemand anders het voor u kan doen en hoe het nog op de papieren manier kan. Indien voor 1 april aangifte gedaan, dan heeft u het resultaat nog voor de vakantie. Let op, indien u moet bijbetalen, dit kan niet meer met de giro overschrijvingskaart, die in juni verdwijnt.
Indien e.e.a vragen oproept, meldt het via de email aan welzijnhouten@omroephouten.nl.
Er zijn ook diverse hulpmogelijkheden via de KBO, het info spreekuur of mantelzorg.nlVeel informatie is ook te vinden op de website van de KBO onder kboprovincieutrecht.nl/afdelingen/houten/werkgroep-belastingservice/ of u kunt bellen naar 0652729426

 
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love