Welzijn Houten! van 24 augustus 2022

Welzijn Houten 24 August 2022

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten! van 24...

Dit was weer de eerste uitzending van het nieuwe radioseizoen bij het programma WelZijn Houten!
In de studio hebben Felicitas Speth en Hilde Schijf onder techniek van Paul Geerars en Jon Nellestijn het seizoen afgetrapt.

Als eerste was Susan Nijholt van vanHouten&Co te gast om te vertellen over het programma van Cursus&Co. Er zijn weer veel nieuwe cursussen en workshops waaraan je kunt deelnemen. Voor een actueel overzicht, aanvullende informatie en prijzen kun je op de website van vanHouten&Co terecht: https://www.vanhoutenenco.nl/activiteiten/ Hier kun je je natuurlijk ook opgeven voor de diverse activiteiten. Susan vertelde ook nog dat mensen met een kleine beurs gebruik kunnen maken van de U-pas voor het voldoen van de kosten.
VanHouten&Co staat ook op zaterdag 3 september van 10.00 tot 16.00 uur op de Activiteitenmarkt; ook daar kun je meer informatie ophalen.

De reste van de uitzending hebben Felicitas en Hilde het vooral gehad over de plannen voor dit seizoen. Wij hebben hierbij veel behoefte aan ideeën van onze luisteraars. Stuur ons een mailtje naar welzijn@omroephouten.nl voor onderwerpen, ideeën, opmerkingen of als je het leuk vindt om je bij ons team aan te sluiten.

In het tweede uur zijn Henk Donker en Isolde Vega ingebeld om zo het team van WelZijn Houten! compleet te laten zijn. Houten Leest! komt weer terug en natuurlijk hebben we De Kleur van Houten! weer op het programma staan. Jon zal zich hard gaan maken voor de filmrubriek en zo zijn er meer plannetjes besproken.

Belangrijk is dat zonder luisteraars er geen programma kan zijn en zonder team ook niet. Stuur dus vooral ideeën per mail naar ons toe. Wij kijken er naar uit om ze te lezen!
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love