Welzijn Houten 3 februari 2021

Welzijn Houten 3 February 2021

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Welzijn Houten 3 februari...

In het eerste uur van de uitzending van woensdag 3 februari hebben we nader kennis gemaakt Isolde, nieuwe collega bij WelZijn Houten!.
Isolde is inmiddels met pensioen na een lange tijd werkzaam geweest te zijn bij verschillende bibliotheken. Haar interesse in boeken is daarbij aangewakkerd en dat brengt zij naar ons programma mee. Het is de bedoeling dat als we straks weer met meer in de studio mogen, zij twee-wekelijks een boekbespreking gaat doen; de ene keer een kinderboek, de andere keer een volwassen boek. Wil je deelnemen aan deze boekbepreking of heb je een mooi boek dat we kunnen bespreken: stuur een mailtje naar welzijn@omroephouten.nl
Ook hebben we in het eerste uur met Felicitas en Henk gebeld met de vraag, wat doe je ‘s avonds met lockdown en avondklok? Een geanimeerd gesprek werd het over diverse spelletjes en kijktips. Tip van Felicitas: bel naar de kringloop om naar spellen en puzzels te vragen. Zij maken dan een mooi pakketje klaar voor je dat je kunt ophalen.
Telefoonnummer van de kringloop: 030 – 634 38 44 (Ecokringloop) of 030 – 307 17 00 (Noppes)

In het tweede uur van WelZijn Houten! hebben we gebeld met Marinda Rhodas van het Steunpunt Mantelzorg in Houten.
Zij vertelde dat de Mantelzorgwaardering in november heel goed is ontvangen maar dat het wel een hele logistieke operatie was waar ze even van moest bij komen. Zij hebben meer dan 800 waarderingen rond gebracht!
Omdat ze op dit moment net als iedereen kampt met de maatregelen rondom Corona, ziet ze niet veel mantelzorgers maar ze probeert wel regelmatig telefonisch contact te hebben.
Marinda laat weten dat als je vragen hebt m.b.t. mantelzorg of je komt er niet helemaal uit, neem contact op met het Steunpunt Mantelzorg! Dat kan telefonisch via 030 – 700 15 00 in de ochtend of per mail via steunpuntmantelzorg@vanhoutenenco.nl
In dit uur hebben we ook weer contact gemaakt met Henk Donker voor de wekelijkse fimbespreking. Deze week de film Spetters van Paul Verhoeven en Jan de Bont.

Welzijn Houten

Woensdag 10:00 - 12:00 uur

Meer info
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love